Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jatecne zpracovaniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
(Adéla Zetková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x88let// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
(Zuzana Paráková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s910ob// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a využití kachního masa
(Michaela Daňková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//28k7sq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce, kvalita a technologie zpracování velbloudího masa
(Veronika Sejbalová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//866wgg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Rozbor nákladů na zpracování jatečné drůbeže v konkrétním podniku
(Tomáš Fulín)2010, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7wuz6e// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a zpracování krokodýlího masa
(Ondřej Hrabal)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vc7r7s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a zpracování masa nutrií
(Nikola Hermanová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hpmof4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a zpracování klokaního masa
(Veronika Kouřilová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//chs49j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie prvotního zpracování zvěřiny
(Martin Vodseďálek)2022, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zdis7y// | Procesní inženýrství / Technologická zařízení staveb | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných mateřských vlastností bahnic a porodní hmotnosti jehňat na přežitelnost jehňat, jejich růstové schopnosti a ukazatele jatečné hodnoty
(Marek Mach)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g4zljd// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma