Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jecny slad

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů
 (Emílie Zárubová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//utdoha// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby speciálních sladů určených pro výrobu piva
 (Iva Rotreklová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tjv9cy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití netradičních sladů pro výrobu piva
 (Milena Pavlů)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//su9vhm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu \nl{}ječného a pšeničného sladu
 (Karolína Adámková)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//soxmsw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných polyfenolických látek v ječných a pšeničných sladech
 (Veronika Panáčková)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//r75cc7// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby cereálních produktů z různých druhů obilných sladů.
 (Petra Bartuňková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j8tawm// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Technologické možnosti výroby instantních nápojů
 (Klára Vincentová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9bup96// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Slad, pivovarské mláto a možnosti jejich využití v pekárenské výrobě
 (Hana Koubková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qgpscs// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma