Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jecny sladKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů
(Emílie Zárubová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//utdoha// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby speciálních sladů určených pro výrobu piva
(Iva Rotreklová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tjv9cy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití netradičních sladů pro výrobu piva
(Milena Pavlů)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//su9vhm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu \nl{}ječného a pšeničného sladu
(Karolína Adámková)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//soxmsw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných polyfenolických látek v ječných a pšeničných sladech
(Veronika Panáčková)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//r75cc7// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby cereálních produktů z různých druhů obilných sladů.
(Petra Bartuňková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j8tawm// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Technologické možnosti výroby instantních nápojů
(Klára Vincentová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9bup96// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Slad, pivovarské mláto a možnosti jejich využití v pekárenské výrobě
(Hana Koubková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qgpscs// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma