Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jedle kvety v gastronomii

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
JEDLÉ KVĚTY A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
 (Martina Šebestová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/u95exz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Využití jedlých květů v gastronomii
 (Petr KRPEC)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tv0afr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Jedlé kvety a ich rizikové obsahové látky
 (Martin Beták)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6zi6ou// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Aktuální trendy využívání jedlých květů v potravinářských technologiích
 (Vendula Ječménková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kgnk0c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Produkce jedlých květů měsíčku lékařského (Calendula officinalis L.) v podmínkách ekologického zemědělství
 (Tereza Semecká)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//p8a1qo// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných nutričních hodnot v jedlých květech a jejich výluzích
 (Viktoriia Haranovska)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3hx95u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah flavonoidů a dalších antioxidantů v jedlých květech
 (Eliška Tvrzníková)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qqdz4t// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Česká gastronomie v 21. století
 (Lenka MACOURKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hjwf9c// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití jedlých květů, léčivých a kořeninových rostlin pro potřeby gastronomie
 (Tereza Muchová)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tfuyb6// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
 (Kristýna Ondroušková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)