Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jedle kvety v gastronomiiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
JEDLÉ KVĚTY A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
(Martina Šebestová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/u95exz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Využití jedlých květů v gastronomii
(Petr KRPEC)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tv0afr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Jedlé kvety a ich rizikové obsahové látky
(Martin Beták)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6zi6ou// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Aktuální trendy využívání jedlých květů v potravinářských technologiích
(Vendula Ječménková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kgnk0c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Produkce jedlých květů měsíčku lékařského (Calendula officinalis L.) v podmínkách ekologického zemědělství
(Tereza Semecká)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//p8a1qo// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných nutričních hodnot v jedlých květech a jejich výluzích
(Viktoriia Haranovska)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3hx95u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah flavonoidů a dalších antioxidantů v jedlých květech
(Eliška Tvrzníková)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qqdz4t// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Česká gastronomie v 21. století
(Lenka MACOURKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hjwf9c// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití jedlých květů, léčivých a kořeninových rostlin pro potřeby gastronomie
(Tereza Muchová)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tfuyb6// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
(Kristýna Ondroušková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma