Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jemne pecivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
"Čerstvé" pečivo v maloobchodním prodeji ČR
(Jana MATĚJČKOVÁ)2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2ikbpr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
(Jitka Huvarová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xpaoxo// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Reformulace receptur vybraného druhu jemného pečiva a posouzení vlivu recepturních složek na vlastnosti těst a hotových výrobků
(Kamila Mayerová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//akx0z7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
(Kristýna Stávková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Změna kvality jemného pečiva vlivem přídavku vlákniny
(Monika Šindelářová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7qby7b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
(Dominika Walachová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby jemného pečiva v malé pekárně.
(Monika ŠMEHLÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bqbyqx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aditiva přidávaná na úpravu kvality mraženého jemného pečiva
(Markéta KORCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//giki7o// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídatných látek na vlastnosti těsta a jemného pečiva
(Radka Jelínková)2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//704xkb// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vylepšení dietetických vlastností pečiva přídavkem vloček
(Veronika Havránková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yign0b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma