Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jemne pecivo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
"Čerstvé" pečivo v maloobchodním prodeji ČR
 (Jana MATĚJČKOVÁ)

2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2ikbpr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
 (Jitka Huvarová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xpaoxo// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Reformulace receptur vybraného druhu jemného pečiva a posouzení vlivu recepturních složek na vlastnosti těst a hotových výrobků
 (Kamila Mayerová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//akx0z7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
 (Kristýna Stávková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Změna kvality jemného pečiva vlivem přídavku vlákniny
 (Monika Šindelářová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7qby7b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
 (Dominika Walachová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby jemného pečiva v malé pekárně.
 (Monika ŠMEHLÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bqbyqx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Aditiva přidávaná na úpravu kvality mraženého jemného pečiva
 (Markéta KORCOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//giki7o// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídatných látek na vlastnosti těsta a jemného pečiva
 (Radka Jelínková)

2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//704xkb// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vylepšení dietetických vlastností pečiva přídavkem vloček
 (Veronika Havránková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yign0b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)