Theses on the same topic (having an identical keyword):
jogurtKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
(Michaela Podloučková)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//tdc64t// | Chemie přírodních látek / | Theses on a related topic
Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
(Zahraa Jasimová)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ye4tfw// | Chemie přírodních látek / | Theses on a related topic
Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
(Barbora Slanařová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Theses on a related topic
Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
(Martin Štěpánek)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Theses on a related topic
Sledování hladin isoflavonoidů v jogurtech v závislosti na době zrání
(Dagmar Al Tukmachi)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ixi51/ | Biochemie / | Theses on a related topic
Využití NMR k analýze jogurtů z kravského a kozího mléka
(Andrea Nosková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ax2c1h// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Hodnocení jakostních parametrů jogurtů s rozmíchaným a nerozmíchaným koagulátem
(Veronika Parkanová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//23bfah// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Hodnocení jakosti bílých jogurtů v závislosti na obsahu tuku vstupní suroviny
(Magdaléna Šťastná)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1zhn6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
(Žaneta Olbertová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v závislosti na vstupní surovině
(Vendula Němcová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jevgd9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic