Theses on the same topic (having an identical keyword):
jogurtKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů
(Barbora Bašková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zwnumx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Studium obsahu iontů kovů v jogurtech
(Tereza VLČKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//kuvokl// | Chemie / | Theses on a related topic
Sledování nutričních parametrů bílých jogurtů a jim podobných výrobků
(Jana Slezáková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fgbq38// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Vývoj a charakterizace vysokoproteinových rostlinných jogurtů
(Igor Smatana)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//q3aphp// | Chemie přírodních látek / | Theses on a related topic
Vývoj a charakterizace vysokoproteinových rostlinných jogurtů
(Igor Smatana)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//e997z0// | Chemie přírodních látek / | Theses on a related topic
Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti
(Simona Horáková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ircen5// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic
Výroba jogurtů tradiční technologií
(Klára Pálová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vfwep1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Barbora Kužmová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů
(Lucie Synková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4cfcty// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
(Zuzana BÁRTOVÁ)2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3j5zpx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic