Theses on the same topic (having an identical keyword):
jogurtKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
(Tereza BOHDALOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//00fokq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Theses on a related topic
Ftaláty v jogurtech po dobu skladování
(Markéta Stará)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ev5xpb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Tokové vlastnosti jogurtů
(Dagmar Prachařová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mp474h// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem
(Kristýna Vinklárková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s6x91k// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic