Theses on the same topic (having an identical keyword):

jogurt

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 24 theses)
Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
 (Tereza BOHDALOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//00fokq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Theses on a related topic

Ftaláty v jogurtech po dobu skladování
 (Markéta Stará)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ev5xpb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Tokové vlastnosti jogurtů
 (Dagmar Prachařová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mp474h// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem
 (Kristýna Vinklárková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s6x91k// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 24 theses)