Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jogurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Ftaláty v jogurtech po dobu skladování
 (Markéta Stará)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ev5xpb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Tokové vlastnosti jogurtů
 (Dagmar Prachařová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mp474h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv výrobních a skladovacích parametrů na senzorické vlastnosti jogurtů
 (Lucie Charamzová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//soehjv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Jana Fabianová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Chování spotřebitele na trhu s jogurty v Jihomoravském kraji
 (Pavla Hlaváčková)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u9jntx// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)