Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jogurtova kulturaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Molekulární identifikace probiotických bakterií v mléčných produktech z komerčních jogurtových kultur
(Samuel Horňan)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//hwnlqk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace izolace DNA jogurtových kultur a její detekce pomocí RT-PCR
(Alice Šurková)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//di3mhr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
(Věra KRPATOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dof1gr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Povrchové a elektrokinetické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
(Jana KNÉBLOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//id3xqf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
(Jana KNÉBLOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ltm8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
(Jiří ŠVARC)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nowec3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma