Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jogurtove vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Využívání mediatypů v FMCG kategorii - jogurtové výrobky
 (Zdeněk Kraft)

2010, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/26144 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
 (Věra KRPATOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dof1gr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita jogurtů a jogurtových výrobků
 (Monika Čermáková)

2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6ni8lk// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.
 (Dita HORNÍČKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t5fadn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby
 (Kateřina Krtilová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xexm25// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
 (Eva Ziková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování vybraných senzorických vlastností fermentovaných mléčných výrobků
 (Kateřina Kynčlová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k1pjrl// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vápníku a fosforu v mléce a mléčných výrobcích
 (Martin Rychtařík)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mak03z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroflóra kysaných mléčných výrobků.
 (Tomáš Horňák)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ct55s2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vápníku a fosforu v mléce a mléčných výrobcích
 (Martin Rychtařík)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//276aqe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)