Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jogurtove vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využívání mediatypů v FMCG kategorii - jogurtové výrobky
(Zdeněk Kraft)2010, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/26144 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
(Věra KRPATOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dof1gr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita jogurtů a jogurtových výrobků
(Monika Čermáková)2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6ni8lk// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků.
(Dita HORNÍČKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t5fadn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby
(Kateřina Krtilová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xexm25// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
(Eva Ziková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování vybraných senzorických vlastností fermentovaných mléčných výrobků
(Kateřina Kynčlová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k1pjrl// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vápníku a fosforu v mléce a mléčných výrobcích
(Martin Rychtařík)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mak03z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroflóra kysaných mléčných výrobků.
(Tomáš Horňák)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ct55s2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vápníku a fosforu v mléce a mléčných výrobcích
(Martin Rychtařík)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//276aqe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma