Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jogurtyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
(Barbora Slanařová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Chování spotřebitele na trhu s jogurty v Jihomoravském kraji
(Pavla Hlaváčková)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u9jntx// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza trhu s jogurty v ČR
(Tereza Fukátková)2015, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k8kgil// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Vliv obalů a etiket na nákupní chování spotřebitelů na trhu s jogurty
(Markéta Doležalová)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xpn56f// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Kvalita mléčných výrobků - jogurty
(Hana Bermannová)2007, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/1835 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
(Martin Štěpánek)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma
Sledování hladin isoflavonoidů v jogurtech v závislosti na době zrání
(Dagmar Al Tukmachi)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ixi51/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení jakosti bílých jogurtů v závislosti na obsahu tuku vstupní suroviny
(Magdaléna Šťastná)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1zhn6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Využití NMR k analýze jogurtů z kravského a kozího mléka
(Andrea Nosková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ax2c1h// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v závislosti na vstupní surovině
(Vendula Němcová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jevgd9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma