Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jogurtyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Jana Fabianová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů
(Lucie Synková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4cfcty// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Barbora Kužmová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
(Tereza BOHDALOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//00fokq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Tokové vlastnosti jogurtů
(Dagmar Prachařová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mp474h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma