Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

jogurty

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 25 theses)
Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
 (Barbora Slanařová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Theses on a related topic

Chování spotřebitele na trhu s jogurty v Jihomoravském kraji
 (Pavla Hlaváčková)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u9jntx// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Theses on a related topic

Statistická analýza trhu s jogurty v ČR
 (Tereza Fukátková)

2015, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k8kgil// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Theses on a related topic

Vliv obalů a etiket na nákupní chování spotřebitelů na trhu s jogurty
 (Markéta Doležalová)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xpn56f// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Theses on a related topic

Kvalita mléčných výrobků - jogurty
 (Hana Bermannová)

2007, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/1835 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
 (Martin Štěpánek)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Theses on a related topic

Sledování hladin isoflavonoidů v jogurtech v závislosti na době zrání
 (Dagmar Al Tukmachi)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ixi51/ | Biochemie / | Theses on a related topic

Hodnocení jakosti bílých jogurtů v závislosti na obsahu tuku vstupní suroviny
 (Magdaléna Šťastná)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1zhn6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Využití NMR k analýze jogurtů z kravského a kozího mléka
 (Andrea Nosková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ax2c1h// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v závislosti na vstupní surovině
 (Vendula Němcová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jevgd9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 25 theses)