Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jogurty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Hodnocení jakostních parametrů jogurtů s rozmíchaným a nerozmíchaným koagulátem
 (Veronika Parkanová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//23bfah// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
 (Žaneta Olbertová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů
 (Barbora Bašková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zwnumx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Studium obsahu iontů kovů v jogurtech
 (Tereza VLČKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//kuvokl// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Sledování nutričních parametrů bílých jogurtů a jim podobných výrobků
 (Jana Slezáková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fgbq38// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti
 (Simona Horáková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ircen5// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Ftaláty v jogurtech po dobu skladování
 (Markéta Stará)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ev5xpb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba jogurtů tradiční technologií
 (Klára Pálová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vfwep1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv výrobních a skladovacích parametrů na senzorické vlastnosti jogurtů
 (Lucie Charamzová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//soehjv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
 (Zuzana BÁRTOVÁ)

2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3j5zpx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)