Theses on the same topic (having an identical keyword):
juiceKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Analýza atributů výrobku na trhu džusů
(Michaela Šubová)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/110557 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Theses on a related topic
Vliv kombinace záhřevu a přídavku silic do jablečno-řepného moštu na jeho antioxidační aktivitu
(Jan Jiruška)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//myb4nv// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Analýza věrnostního programu společnosti na trhu čerstvých šťáv
(Lucie Dužíková)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/110610 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Theses on a related topic
Vliv odkalení moštu na kvalitu výsledného vína
(Alžběta Suská)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f4mdpg// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic
Mikrobiologie džusových nápojů
(Barbora Zemanová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jl588a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Viskozitní vlastnosti šťávy bobulí révy vinné
(Jana Krčálová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yam0ad// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Trh fresh barů a smoothies v české republice
(Hana Šťavíková)2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/46534 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Kvalita ovocných moštů a burčáku
(Michal Švestka)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lk85wd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Viskozitní vlastnosti šťávy bobulí révy vinné
(Jana Krčálová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yam0ad// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů
(Jana Juříčková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3ho20v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic