Theses on the same topic (having an identical keyword):

juice

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 25 theses)
Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů
 (Jana Juříčková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ho20v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
 (Karla Lukaszczyková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nwyfk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Analýza věrnostního programu společnosti na trhu čerstvých šťáv
 (Lucie Dužíková)

2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/110610 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Theses on a related topic

Kvalita ovocných moštů a burčáku
 (Michal Švestka)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lk85wd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv různých metod odkalení na vlastnosti moštu a vína
 (Josef Licek)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9wy2k1// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 25 theses)