Theses on the same topic (having an identical keyword):
juiceKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů
(Jana Juříčková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3ho20v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
(Karla Lukaszczyková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nwyfk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Analýza věrnostního programu společnosti na trhu čerstvých šťáv
(Lucie Dužíková)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/110610 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Theses on a related topic
Kvalita ovocných moštů a burčáku
(Michal Švestka)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lk85wd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv různých metod odkalení na vlastnosti moštu a vína
(Josef Licek)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9wy2k1// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic