Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
juicesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Membránová filtrace cukerných šťáv
(Daniela Ulrichová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//h8w3t2// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřebitelského chování na trhu čerstvých ovocných a zeleninových šťáv
(Simona Kovářová)2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/143612 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
(Adéla Samiecová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných biologicky aktivních látek ve šťávách z exotického ovoce
(Klára Jégrová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jus9go// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
(Tomáš Sychra)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qb0cpq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv
(Barbora Bolková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mv794o// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Rostlinné džusy a fenolové látky z nich a jejich role na buňky střevního epithelu
(Alžběta Maryšková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//guyb0w// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
(Matěj Mach)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm4c3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obsah vitaminu C v ovocných šťávách a pyré
(Markéta Kubecová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sutzu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení jakosti a autentičnosti ovocných šťáv
(Petra Dufková)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6a1r99// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma