Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

juices

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Membránová filtrace cukerných šťáv
 (Daniela Ulrichová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//h8w3t2// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřebitelského chování na trhu čerstvých ovocných a zeleninových šťáv
 (Simona Kovářová)

2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/143612 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
 (Adéla Samiecová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných biologicky aktivních látek ve šťávách z exotického ovoce
 (Klára Jégrová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jus9go// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
 (Tomáš Sychra)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qb0cpq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv
 (Barbora Bolková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mv794o// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Rostlinné džusy a fenolové látky z nich a jejich role na buňky střevního epithelu
 (Alžběta Maryšková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//guyb0w// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
 (Matěj Mach)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm4c3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Obsah vitaminu C v ovocných šťávách a pyré
 (Markéta Kubecová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sutzu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení jakosti a autentičnosti ovocných šťáv
 (Petra Dufková)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6a1r99// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)