Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

juices

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Study of qualitative parameters of fruit juices and possibilities of their modification via technological modifications
 (Zdeněk Fajtl)

2015, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//o885mn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Influence of selected natural juices containing ascorbic acid on browning inhibition during fruit drying.
 (Anna Hubáčková)

2012, Diplomová práce, Institut tropů a subtropů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8a265f// | Sustainable Rural Development in Tropics and Subtropics / | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Jan Vlach)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//whrp53// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Aneta Zemánková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv membránových separací na kvalitu zeleninových šťáv a aktivitu přítomných biologicky aktivních složek
 (Ondřej Míka)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tycwju// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
 (Alžběta Dorota Dostálová)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv membránových separací na kvalitu zeleninových šťáv a aktivitu přítomných biologicky aktivních složek
 (Ondřej Míka)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tycwju// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
 (Gabriela Tomášková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
 (Alžběta Dorota Dostálová)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných biologicky aktivních látek ve šťávách z exotického ovoce
 (Klára Jégrová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jus9go// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)