Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kachni masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Inhibice patogenních bakterií v kachním mase s využitím enkapsulovaných rostlinných silic
(Nina West)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rkyf3b// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnost inhibice patogenních bakterií v kachním mase pomocí oreganové silice enkapsulované do jílových nanočástic
(Tereza Rychetská)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//txu1d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
(Andrea Hercová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a využití kachního masa
(Michaela Daňková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//28k7sq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
(Tereza Martincová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Možnost prodloužení úchovy čerstvého kachního masa pomocí silic enkapsulovaných do křemičitých nanočástic
(Barbora Lídlová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vrgq4r// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv ošetření oreganovou silicí na kvalitu kachního masa
(Jana Vítová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//et9snn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Inhibice oxidačních změn chlazeného kachního masa pomocí silic enkapsulovaných do nanočástic.
(Kateřina Zemanová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vti6eo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv huminových látek na vlastnosti masa
(Lucie Palová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//er2z3i// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma