Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kakaove boby

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
 (Oleksandr MATIKO)

2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
 (Alena BEŇADIKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých směsí kakaových bobů lišících se zemí původu na vlastnosti čokolády
 (Iva Ležáková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yekmze// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
 (Hana Svobodová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u70ydq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
 (Barbora Pažoutová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Automatické hodnocení stupně fermentace kakaových bobů
 (Jakub Sedlmajer)

2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//fyk1lg// | Aplikovaná informatika a řízení / | Práce na příbuzné téma

Studium těkavých látek čokolády v závislosti na geografickém původu kakaových bobů
 (Martina Kubínová)

2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//u73oy0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium fyzikálně-chemických vlastností produktů z kakaových bobů v závislosti na fermentaci
 (Katerina Robertsová)

2025, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//3j0vrr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek
 (Jana Halamová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//foflm4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Izolace a identifikace polysacharidů z kakaových bobů
 (Thu Thao Vuová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//kezapz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)