Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kakaove bobyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
(Oleksandr MATIKO)2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
(Alena BEŇADIKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých směsí kakaových bobů lišících se zemí původu na vlastnosti čokolády
(Iva Ležáková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yekmze// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
(Hana Svobodová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u70ydq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
(Barbora Pažoutová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Automatické hodnocení stupně fermentace kakaových bobů
(Jakub Sedlmajer)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//fyk1lg// | Aplikovaná informatika a řízení / | Práce na příbuzné téma
Studium těkavých látek čokolády v závislosti na geografickém původu kakaových bobů
(Martina Kubínová)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//u73oy0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium fyzikálně-chemických vlastností produktů z kakaových bobů v závislosti na fermentaci
(Katerina Robertsová)2025, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3j0vrr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek
(Jana Halamová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//foflm4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Izolace a identifikace polysacharidů z kakaových bobů
(Thu Thao Vuová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kezapz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma