Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

kakaove boby

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 12 theses)
Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
 (Oleksandr MATIKO)

2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Theses on a related topic

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
 (Alena BEŇADIKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Studium těkavých látek čokolády v závislosti na geografickém původu kakaových bobů
 (Martina Kubínová)

2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//u73oy0// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Automatické hodnocení stupně fermentace kakaových bobů
 (Jakub Sedlmajer)

2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//fyk1lg// | Aplikovaná informatika a řízení / | Theses on a related topic

Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
 (Barbora Pažoutová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Izolace a identifikace polysacharidů z kakaových bobů
 (Thu Thao Vuová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//kezapz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek
 (Jana Halamová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//foflm4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Stanovení vlákniny v kakaových bobech a produktech
 (Tereza Kalousková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//3hshrf// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vliv přidané hodnoty ke kakaovým bobům za účelem zvýšení příjmů drobných farmářů v Ghaně.
 (Barbora Zemanová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tqs1jg// | Mezinárodní teritoriální studia / Mezinárodní rozvojová studia | Theses on a related topic

Statistická analýza produkce kakaových bobů a spotřeby čokolády ve světě
 (Iva Nováková)

2010, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//byx7sr// | Provoz a ekonomika / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 12 theses)