Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kappa karagenanKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
(Natálie Lyčková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72wrsx// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
(Pavla Šubertová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Studium tavených sýrů vyrobených bez použití tradičních tavicích solí fosforečnanového a citranového typu
(Kristýna HLADKÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hzvkow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku karagenanů na jakost tavených sýrů
(Petra KOVÁŘOVÁ)2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//log2ej// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
(Petra DVOŘÁKOVÁ)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití sušených směsí při výrobě tavených produktů na bázi mléčných složek
(Vendula Kůrová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i6461n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití vybraných hydrokoloidů a směsí různých fosforečnanů při výrobě tavených sýrů
(Gabriela NAGYOVÁ)2014, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9afu3b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma