Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kappa-karagenan

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
 (Natálie Lyčková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wrsx// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Pavla Šubertová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
 (Veronika Halamková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kuwe5z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Studium tavených sýrů vyrobených bez použití tradičních tavicích solí fosforečnanového a citranového typu
 (Kristýna HLADKÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hzvkow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Kristýna Vinklárková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků
 (Vendula Kůrová)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fe7t3j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
 (František Štefunko)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3iyw8g// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku karagenanů na jakost tavených sýrů
 (Petra KOVÁŘOVÁ)

2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//log2ej// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
 (Petra DVOŘÁKOVÁ)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různých hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza Machů)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d2heot// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)