Theses on the same topic (having an identical keyword):

kappa-karagenan

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
 (Natálie Lyčková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wrsx// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Pavla Šubertová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Studium tavených sýrů vyrobených bez použití tradičních tavicích solí fosforečnanového a citranového typu
 (Kristýna HLADKÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hzvkow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Kristýna Vinklárková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv přídavku karagenanů na jakost tavených sýrů
 (Petra KOVÁŘOVÁ)

2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//log2ej// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
 (Petra DVOŘÁKOVÁ)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití sušených směsí při výrobě tavených produktů na bázi mléčných složek
 (Vendula Kůrová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i6461n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Možnosti využití vybraných hydrokoloidů a směsí různých fosforečnanů při výrobě tavených sýrů
 (Gabriela NAGYOVÁ)

2014, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9afu3b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic