Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
karotenoidy v potravinachKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj a validace metody stanovení karotenoidů v čerstvé a zpracované zelenině
(Marie Jouklová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//aopiou// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Stanovení karotenoidů v doplňcích stravy
(Zuzana Rothová)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9h90ep// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti stanovení karotenoidů v potravinách
(Jitka BŘEZNICKÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n2s1lk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Přírodní látky v potravinách s protirakovinnými účinky
(Josef Soukup)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//546kk9// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv skladování na obsah karotenoidů v zrnech pšenice s barevným endospermem a aleuronem
(Adam Kos)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fwx8pd// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Barviva v potravinách
(Lucie Kroutilová)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//r03964// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Biologicky aktivní látky v zrnech obilnin z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
(Nikola Králová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ghyot3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůd s různou barvou dužniny a podmínek stanoviště na obsah hlavních antioxidantů v hlízách brambor
(Jana Šeráková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//v8s3cz// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Elektrochemické stanovení vitamínů rozpustných v tucích
(Marie Herynková)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//zy6iao// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v potravinách a možnosti aplikace antioxidantů ve výživě
(Martina DUBNOVÁ)2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//kbn9gm// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma