Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

karotenoidy v potravinach

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Vývoj a validace metody stanovení karotenoidů v čerstvé a zpracované zelenině
 (Marie Jouklová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//aopiou// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Stanovení karotenoidů v doplňcích stravy
 (Zuzana Rothová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9h90ep// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti stanovení karotenoidů v potravinách
 (Jitka BŘEZNICKÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n2s1lk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Přírodní látky v potravinách s protirakovinnými účinky
 (Josef Soukup)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//546kk9// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv skladování na obsah karotenoidů v zrnech pšenice s barevným endospermem a aleuronem
 (Adam Kos)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//fwx8pd// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Barviva v potravinách
 (Lucie Kroutilová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//r03964// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Biologicky aktivní látky v zrnech obilnin z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
 (Nikola Králová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ghyot3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůd s různou barvou dužniny a podmínek stanoviště na obsah hlavních antioxidantů v hlízách brambor
 (Jana Šeráková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//v8s3cz// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Elektrochemické stanovení vitamínů rozpustných v tucích
 (Marie Herynková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//zy6iao// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v potravinách a možnosti aplikace antioxidantů ve výživě
 (Martina DUBNOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//kbn9gm// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)