Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kaseinat sodny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Příprava a vlastnosti emulzních gelů na bázi nanokrystalické celulózy a kaseinátu sodného
 (Lenka Tatarková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//94dsew// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Kvalita uzených výrobků hospodářsky významných druhů ryb
 (Lukáš KORYŤÁK)

2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4z5beq// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Enkapsulace aktivních látek s využitím protein-polysacharidových komplexů
 (Sabina Botková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y80qsh// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma

Emulze stabilizované komplexem protein-polysacharid
 (Tereza Kunetková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6y14x1// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma

Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
 (Monika Wildungová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h7zrym// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Příprava emulzí s obsahem rybích olejů
 (Lenka Pučálková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2modw3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lucie Vojtíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//irlm5y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Emulze stabilizované komplexem protein polysacharid
 (Tereza Kunetková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ram29t// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Pickeringovy emulze pro enkapsulaci kurkuminu
 (Berenika Kočí)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9ywgfd// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Emulze stabilizované komplexem protein-polysacharid
 (Tereza Kunetková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wk0q8q// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)