Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kaseinat sodnyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Příprava a vlastnosti emulzních gelů na bázi nanokrystalické celulózy a kaseinátu sodného
(Lenka Tatarková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//94dsew// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Kvalita uzených výrobků hospodářsky významných druhů ryb
(Lukáš KORYŤÁK)2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4z5beq// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Enkapsulace aktivních látek s využitím protein-polysacharidových komplexů
(Sabina Botková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y80qsh// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma
Emulze stabilizované komplexem protein-polysacharid
(Tereza Kunetková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6y14x1// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma
Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
(Monika Wildungová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h7zrym// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Příprava emulzí s obsahem rybích olejů
(Lenka Pučálková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2modw3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vojtíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//irlm5y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Emulze stabilizované komplexem protein polysacharid
(Tereza Kunetková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ram29t// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Pickeringovy emulze pro enkapsulaci kurkuminu
(Berenika Kočí)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ywgfd// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Emulze stabilizované komplexem protein-polysacharid
(Tereza Kunetková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wk0q8q// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma