Theses on the same topic (having an identical keyword):
kaseinat sodnyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Příprava a vlastnosti emulzních gelů na bázi nanokrystalické celulózy a kaseinátu sodného
(Lenka Tatarková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//94dsew// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Kvalita uzených výrobků hospodářsky významných druhů ryb
(Lukáš KORYŤÁK)2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4z5beq// | Zootechnika / Rybářství | Theses on a related topic
Emulze stabilizované komplexem protein-polysacharid
(Tereza Kunetková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6y14x1// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Theses on a related topic
Enkapsulace aktivních látek s využitím protein-polysacharidových komplexů
(Sabina Botková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y80qsh// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Theses on a related topic
Příprava emulzí s obsahem rybích olejů
(Lenka Pučálková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2modw3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vojtíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//irlm5y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic