Theses on the same topic (having an identical keyword):

kaseinat sodny

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Příprava a vlastnosti emulzních gelů na bázi nanokrystalické celulózy a kaseinátu sodného
 (Lenka Tatarková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//94dsew// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic

Kvalita uzených výrobků hospodářsky významných druhů ryb
 (Lukáš KORYŤÁK)

2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4z5beq// | Zootechnika / Rybářství | Theses on a related topic

Emulze stabilizované komplexem protein-polysacharid
 (Tereza Kunetková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6y14x1// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Theses on a related topic

Enkapsulace aktivních látek s využitím protein-polysacharidových komplexů
 (Sabina Botková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y80qsh// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Theses on a related topic

Příprava emulzí s obsahem rybích olejů
 (Lenka Pučálková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2modw3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic

Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lucie Vojtíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//irlm5y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic