Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
katechinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv čajových katechinů na adherenci bakterií mléčného kvašení
(Kateřina Nechvílová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u719kg// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Stanovení proantokyanidinů v čaji a čajovém výluhu
(Kateřina Nechvílová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z1il2m// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení antioxidačního potenciálu rostlinných produktů
()2022, Habilitační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ivo3v1// | nedefinovano / | Práce na příbuzné téma
Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
(Lukáš Snopek)2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití enologických taninů při výrobě vína
(Petr Mikulica)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xysvyx// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma