Theses on the same topic (having an identical keyword):
kazeni masaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv povrchového ošetření kyselinou mléčnou a zrání v obalech na mikrobiologickou kvalitu hovězího masa
(Lenka Prokešová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0dmqc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Inhibice oxidačních změn chlazeného kachního masa pomocí silic enkapsulovaných do nanočástic.
(Kateřina Zemanová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vti6eo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Stanovení změn lipidové složky masa vlivem skladování.
(Lenka Kotrbová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//f9qyyt// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Využití rostlinných látek pro konzervaci masa a masných výrobků
(Denisa Bělinová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wa3f5r// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Vady drůbežího masa - příčiny a možnosti detekce
(Věra Patková)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//coqmjh// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Mikrobiologická kvalita masa králíků
(Lenka Suchomelová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//666btd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Možnost prodloužení úchovy čerstvého kachního masa pomocí silic enkapsulovaných do křemičitých nanočástic
(Barbora Lídlová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vrgq4r// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Zrání hovězího masa
(Jana Slezáková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mqny01// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic