Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kazeni potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Detekce biogenních aminů z pohledu indikátoru kažení potravin u vybraných druhů ryb
(Daniela Jurečková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x0k2gy// | Agrobiologie / Molekulární biologie a biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Escherichia coli jako alimentární patogen a příčina kažení potravin
(Martina Smejkalová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dj48oe// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv plísní na výrobu a kažení potravin živočišného původu
(Lukáš Rejman)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB13755 | Biologie a ekologie / | Práce na příbuzné téma
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
(Anna Köppelová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti aplikace silic z vybraných druhů čeledi Apiaceae pro konzervaci potravin
(Markéta Vrbatová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m2twhl// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Kažení potravin
(Kateřina Krcháková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//owsnag// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Xerofilní plísně jako původci kažení potravin s vysokým obsahem jednoduchých sacharidů a nízkou vodní aktivitou
(Romana Gottvaldová)2008, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ktq7m/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma
Možnosti aplikace rostlinných silic pro konzervaci potravin
(Jana Králová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9ojgs8// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Metody mikrobiální dekontaminace potravin
(Kamila VLKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//84crr2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma