Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kefirKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nápoje na bázi mléka fermentované pomocí symbiotické kultury vodního kefíru
(Patrik Minář)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j7dbft// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu výroby a skladování kefíru
(Tomáš Horňák)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3ghkrk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
(Jitka Bláhová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Interakce kefírových a probiotických kvasinek s bifidobakteriemi v podmínkách in vitro a in vivo
(Zdeňka Kubínová)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vor751// | Výživa zvířat a dietetika / | Práce na příbuzné téma
Laktóza z pohledu nutriční terapie
(Dita Pyšková)2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p8v28/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma