Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ketchupKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.
(Soňa RIEVAJOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bug1k6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti kečupu
(Vendula Mejzlíková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//og7xgm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry kečupů v maloobchodní síti.
(Lenka Grůzová)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rrjfpl// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Analýza preferencí zákazníků na trhu kečupů
(Marek Šafránek)2014, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/102518 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma