Theses on the same topic (having an identical keyword):
klobasyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Technologie výroby vinné klobásy se sníženým obsahem soli
(Rebeka Martonová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ko0xj0// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vývoj receptury bílé klobásy s podílem rostlinných bílkovin a vlákniny
(Petra Blahutová)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//aondfe// | Chemie přírodních látek / | Theses on a related topic
Technologie výroby vinné klobásy s přídavkem sýrů
(Anna Kejmarová)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//enbczy// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Porovnání jakosti klobás vyráběných různými způsoby
(Veronika Čábelová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hijz1g// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Tržní ocenění strukturovaných produktů a prémium emitenta
(Ladislav Klobása)2015, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yrjry/ | Finance a účetnictví / Finance | Theses on a related topic
Vliv přídavku destilátů při výrobě bílých klobás na jejich senzorickou kvalitu
(Samuel Horňan)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//i3s18r// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv přídavku tuzemských vín při výrobě vinných klobás
(Eliška Brlíková)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//dj4dmd// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Možnosti využití aromatických bylin při výrobě bílých klobás
(Michaela Havlíková)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//46wcsb// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Použití antioxidantů při výrobě bílých klobás
(Nikola Richterová)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//11ezem// | Chemie přírodních látek / | Theses on a related topic
Vliv předfermentační macerace na kvalitu bílých vín
(Ondřej Klobása)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a4y7yq// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic