Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kluyveromyces lactis

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
 (Petra Válková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//owo8vb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
 (Lukáš Čeman)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ysucl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Charakterizace glutamát karboxypeptidázy II ze krevničky Schistosoma mansoni
 (Enoch Mensah Boateng)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//45rftt// | Natural Resources and Environment / | Práce na příbuzné téma