Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kluyveromyces lactisKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
(Petra Válková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//owo8vb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
(Lukáš Čeman)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ysucl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Charakterizace glutamát karboxypeptidázy II ze krevničky Schistosoma mansoni
(Enoch Mensah Boateng)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//45rftt// | Natural Resources and Environment / | Práce na příbuzné téma