Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kohezivnost

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
 (Lucie Pospíšilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5il20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Ternární směsi vybraných fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů.
 (Štěpánka SLAVÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0rx1i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti tavených sýrů vyrobených s použitím binárních směsí karagenanu a alginátu
 (Helena BAČOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s9af5x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Nikola Kováčová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//786maq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
 (Richardos-Nikolaos Salek)

2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování vlivu aplikace hlívy ústřičné Pleurotus ostreatus na vybrané vlastnosti masných výrobků
 (Jana Mrázková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmvk7x// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
 (Vladislava LICHNOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g9ezfm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
 (Vladislava LICHNOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j4t2u1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
 (Kateřina HORÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Helena Bačová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0qqgvv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)