Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kombinace potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
 (Pavel PLOCHÝ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ouhk67// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

DOPRAVA POTRAVIN A PODMÍNKY PRO JEJÍ REALIZACI
 (Žaneta Flöhslerová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ju95t6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Využití vysokoúčinné kapalinové chromatografie ve spojení s hmotnostní spektrometrií v analýze potravin
 (Filip Zatloukal)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jrv76x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Metody mikrobiální dekontaminace potravin
 (Kamila VLKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//84crr2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití inteligentních a aktivních balících systémů v balení potravin
 (Radek TOBOLÍK)

2005, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nl6bv1// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma