Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kontaminace pivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
(Zbyněk Zemánek)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7ldzx8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace filtrovaných piv
(Iva Razáková)2015, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//3aav1p// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti ovlivnění kvality čepovaného piva
(Michaela Janišová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dvzdzv// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby piva v minipivovaru
(Ales Paik)2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//fio2i4// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti piva
(Hana Nožičková)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//796dnc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různých faktorů na kvalitu čepovaného piva.
(Ladislav MUCHA)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j0yubd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie nefiltrovaných piv z minipivovarů a malých pivovarů a možnosti prodloužení trvanlivosti
(Jolana Janíková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gislvz// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku bylin na kvalitu fermentačního procesu při výrobě piva
(Martin Buchta)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//l88vkz// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Polyfázová taxonomie anaerobních bakterií
(Dagmar Matoulková)2012, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ncfzz/ | Biologie (čtyřleté) / Mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
(Kateřina Křesalová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma