Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kontaminace piva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
 (Zbyněk Zemánek)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7ldzx8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiální kontaminace filtrovaných piv
 (Iva Razáková)

2015, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//3aav1p// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti ovlivnění kvality čepovaného piva
 (Michaela Janišová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dvzdzv// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma

Optimalizace výroby piva v minipivovaru
 (Ales Paik)

2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//fio2i4// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti piva
 (Hana Nožičková)

2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//796dnc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různých faktorů na kvalitu čepovaného piva.
 (Ladislav MUCHA)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j0yubd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie nefiltrovaných piv z minipivovarů a malých pivovarů a možnosti prodloužení trvanlivosti
 (Jolana Janíková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gislvz// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku bylin na kvalitu fermentačního procesu při výrobě piva
 (Martin Buchta)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//l88vkz// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Polyfázová taxonomie anaerobních bakterií
 (Dagmar Matoulková)

2012, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ncfzz/ | Biologie (čtyřleté) / Mikrobiologie | Práce na příbuzné téma

Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
 (Kateřina Křesalová)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma