Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kontaminace potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Napadení myšovitých hlodavců v ČR střevními helminty a jejich nebezpečí pro člověka a kvalitu potravin
(Lada Stiborová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xruyai// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Chemická rizika kontaminace potravin a pokrmů
(Alena MARŠÁLKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//72oa9f// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Hodnocení expozice a potenciálních rizik na základě míry kontaminace mateřského mléka POPs
(Jana Václavíková)2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ds5vf/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Bakteriózy a kontaminace potravin
(Dagmar TŘÍSKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
• http://dspace.ujep.cz/dspace/handle/123456789/2329 | Ekologie a ochrana prostředí / | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek skladování na mikrobiologickou kvalitu potravin živočišného původu
(Kateřina Krcháková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u4aqo3// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita potravin z pohledu spotřebitele
(Jan LEDVINKA)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3uvada// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Negativní vliv tzv. "raw" potravin z hlediska možné mikrobiální kontaminace
(Martina Šťastná)2017, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//d0855s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení inhibičního účinku resveratrolu na růst bakterií a kvasinek způsobujících kontaminaci vína, moštu, a dalších potravin
(Adéla Vernerová)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zsz2ng// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hygiena potravin
(Lenka SEIDLOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//51zuu7// | Inženýrská ekologie / Ochrana životního prostředí v průmyslu | Práce na příbuzné téma
Migrace ftalátů z obalů do balených potravin
(Marcela Jandlová)2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ssmw5d// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma