Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
konvenience.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu
(Andrej Schurov)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/qqeoy/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
(Anna Soshkova)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Marketingový plán zaměřený na zlepšení konvenience v nemocnici Atlas, a.s.
(Petra Valchářová)2015, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r2agic// | Ekonomika a management / Management ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma
Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii
(Martin HANDL)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bykfit// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách
(Ivana Dvořáková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/doc6n/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Spotřeba konveniencí v gastronomii v Praze
(Věra Lorencová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8658/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza dopravních sítí a jejich výhodnost pro podnikatele
(Jan STRNKA)2009, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jpu5up// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Metody využívané při zpracování potravin
(Miloš Kopal)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7346/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Výživa a stravování žáků na střední škole
(Eva Sklenářová)2010, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/b7k1w/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma
Vliv aditiv přidávaných do potravin na zdraví člověka
(Vladimír Matoušek)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6630/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma