Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
konzervace potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Procesy konzervace potravin a rizika mutagenity
(Denisa SIKOROVÁ)2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//w29e71// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Nové trendy v konzervaci potravin
(Šárka Hrabaňová)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r6r4gy// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Využití rostlinných extraktů při konzervaci potravin v tropických oblastech
(Barbora Mlčůchová)2019, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1guljo// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin.
(Eva Adamčíková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oqr6qk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Možnosti aplikace rostlinných silic pro konzervaci potravin
(Jana Králová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9ojgs8// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Potravinářská aditiva používaná ke zlepšení chuti, vzhledu a konzervaci potravin
(Hana Čelakovská)2015, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0y33ci// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Přírodní konzervanty potravin
(Martina Houžvičková)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//njau1b// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Způsoby konzervace základních surovin pro výrobu potravin v podmínkách zemí tropů a subtropů
(Eva Kudrnáčová)2012, Bakalářská práce, Institut tropů a subtropů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//64gbit// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita rostlinných látek a možnosti jejich využití ke konzervaci potravin
(Martina Janáková)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//elbefk// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Rychlé metody pro stanovení údržnosti potravin
(Pavel Sedláček)2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//24gskt// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma