Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

konzervace potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Procesy konzervace potravin a rizika mutagenity
 (Denisa SIKOROVÁ)

2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//w29e71// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Nové trendy v konzervaci potravin
 (Šárka Hrabaňová)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r6r4gy// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Využití rostlinných extraktů při konzervaci potravin v tropických oblastech
 (Barbora Mlčůchová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1guljo// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin.
 (Eva Adamčíková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oqr6qk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Možnosti aplikace rostlinných silic pro konzervaci potravin
 (Jana Králová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9ojgs8// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Potravinářská aditiva používaná ke zlepšení chuti, vzhledu a konzervaci potravin
 (Hana Čelakovská)

2015, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0y33ci// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Přírodní konzervanty potravin
 (Martina Houžvičková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//njau1b// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Způsoby konzervace základních surovin pro výrobu potravin v podmínkách zemí tropů a subtropů
 (Eva Kudrnáčová)

2012, Bakalářská práce, Institut tropů a subtropů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//64gbit// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální aktivita rostlinných látek a možnosti jejich využití ke konzervaci potravin
 (Martina Janáková)

2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//elbefk// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Rychlé metody pro stanovení údržnosti potravin
 (Pavel Sedláček)

2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//24gskt// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)