Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
konzervace zeleninyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
(Vlastimil Ducký)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ow723/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Možnosti aplikace rostlinných silic pro konzervaci plodové zeleniny z čeledi Solanaceae
(Matěj Stárek)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//p4vyfa// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny
(Jana ONDRUŠOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4quhxt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování
(Miroslava MARTYKÁNOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//heohe6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny.
(Andrea Skotáková)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bgbgtv// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Význam a výskyt konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny.
(Adéla Kotrlová)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vfzph3// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Lyofilizace jako možnost zpracování ovoce a zeleniny
(Tereza Pavlíčková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//emovn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologické parametry a konzervárenské zpracování plodové zeleniny
(Lenka Pechová)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ligbcm// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitamínu C v čerstvé a zpracované zelenině
(Marek Pytlík)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gq4e4q// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy kontaminující nápoje z čerstvého ovoce a zeleniny (smoothie)
(Nela Keresztesová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//29rwq1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma