Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

konzervace zeleniny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
 (Vlastimil Ducký)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ow723/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Možnosti aplikace rostlinných silic pro konzervaci plodové zeleniny z čeledi Solanaceae
 (Matěj Stárek)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//p4vyfa// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny
 (Jana ONDRUŠOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4quhxt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování
 (Miroslava MARTYKÁNOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//heohe6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny.
 (Andrea Skotáková)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bgbgtv// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Význam a výskyt konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny.
 (Adéla Kotrlová)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vfzph3// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Lyofilizace jako možnost zpracování ovoce a zeleniny
 (Tereza Pavlíčková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//emovn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologické parametry a konzervárenské zpracování plodové zeleniny
 (Lenka Pechová)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ligbcm// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínu C v čerstvé a zpracované zelenině
 (Marek Pytlík)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gq4e4q// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy kontaminující nápoje z čerstvého ovoce a zeleniny (smoothie)
 (Nela Keresztesová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//29rwq1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)