Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
konzervacni latkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin
(Radka Koudelná)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9eq3jp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Přírodní a syntetické konzervační látky v kosmetických přípravcích
(Jiřina Kroupová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//5m2n0b// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Konzervační látky pro kosmetický průmysl a jejich antimikrobiální účinnost
(Kamila Šedivá)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//27s3zs// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Konzervační látky v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka
(Adéla Velechová)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//lbw7jr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
(Stanislav Rys)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g89iup// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Pohled spotřebitele na aditivní látky v potravinách
(Marie STUPKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0pbw5e// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Přidatné látky používané při výrobě nealkoholických nápojů
(Jiří Prokop)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//evk7d6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Konzervační přísady v kosmetice
(Andrea BEDNAŘÍKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//foc6gz// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby hořčičné omáčky bez použití konzervačních látek
(Sabina Malá)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l2bhg9// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Stanovení sladidel a konzervačních látek v potravinách s využitím hmotnostní spektrometrie
(Kamila Bauerová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fj12yk// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma