Theses on the same topic (having an identical keyword):

konzervacni latky

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin
 (Radka Koudelná)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9eq3jp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic

Přírodní a syntetické konzervační látky v kosmetických přípravcích
 (Jiřina Kroupová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//5m2n0b// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Konzervační látky pro kosmetický průmysl a jejich antimikrobiální účinnost
 (Kamila Šedivá)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//27s3zs// | Syntéza a výroba léčiv / | Theses on a related topic

Konzervační látky v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka
 (Adéla Velechová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//lbw7jr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
 (Stanislav Rys)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g89iup// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Přidatné látky používané při výrobě nealkoholických nápojů
 (Jiří Prokop)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//evk7d6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic

Konzervační přísady v kosmetice
 (Andrea BEDNAŘÍKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//foc6gz// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic

Možnosti výroby hořčičné omáčky bez použití konzervačních látek
 (Sabina Malá)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l2bhg9// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Stanovení sladidel a konzervačních látek v potravinách s využitím hmotnostní spektrometrie
 (Kamila Bauerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fj12yk// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic

Identifikace konzervačních látek v potravinách ambientními ionizačními technikami
 (Dominik MOSLER)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//asqhrp// | Chemie / | Theses on a related topic