Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

konzervacni ucinky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
 (Stanislav Rys)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g89iup// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Stanovení inhibičního účinku resveratrolu na růst bakterií a kvasinek způsobujících kontaminaci vína, moštu, a dalších potravin
 (Adéla Vernerová)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zsz2ng// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby hořčičné omáčky bez použití konzervačních látek
 (Sabina Malá)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l2bhg9// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Čerstvost a trvanlivost rybích produktů
 (Ruoyi HAO)

2022, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//drpvxv// | Zootechnics / Fishery | Práce na příbuzné téma