Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
konzervacni ucinkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
(Stanislav Rys)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g89iup// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Stanovení inhibičního účinku resveratrolu na růst bakterií a kvasinek způsobujících kontaminaci vína, moštu, a dalších potravin
(Adéla Vernerová)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zsz2ng// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby hořčičné omáčky bez použití konzervačních látek
(Sabina Malá)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l2bhg9// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Čerstvost a trvanlivost rybích produktů
(Ruoyi HAO)2022, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//drpvxv// | Zootechnics / Fishery | Práce na příbuzné téma