Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
konzervantyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Konzervanty v potravinách
(Zdeněk Bačovský)2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vqx2e/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Konzervanty v kosmetice a jejich aktivita
(Ivana Kolářová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ktuwn6// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma
Přírodní konzervanty potravin
(Martina Houžvičková)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//njau1b// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Karboxylové kyseliny jako konzervanty v kosmetických emulzích
(Eva Feldeková)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//xyt7vb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Konzervanty přírodního původu jako alternativy siřičitanům v potravinách
(Martina Kmeťová)2016, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ratunc// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
(Charanpreet Kaur)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
(Stanislav Rys)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g89iup// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie džusových nápojů
(Barbora Zemanová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jl588a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Využití plynů v potravinářství
(Matěj Chytrý)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t5etki// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Enkapsulované silice v potravinách
(Pavla Koubíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qwp209// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma