Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

konzervanty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Konzervanty v potravinách
 (Zdeněk Bačovský)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/vqx2e/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Konzervanty v kosmetice a jejich aktivita
 (Ivana Kolářová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ktuwn6// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma

Přírodní konzervanty potravin
 (Martina Houžvičková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//njau1b// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Karboxylové kyseliny jako konzervanty v kosmetických emulzích
 (Eva Feldeková)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//xyt7vb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Konzervanty přírodního původu jako alternativy siřičitanům v potravinách
 (Martina Kmeťová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ratunc// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
 (Charanpreet Kaur)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
 (Stanislav Rys)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g89iup// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie džusových nápojů
 (Barbora Zemanová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jl588a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Enkapsulované silice v potravinách
 (Pavla Koubíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qwp209// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Možnosti a trendy ve výrobě majonézy
 (Jiřina Němčíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//31dxb0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)