Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

konzumace hoveziho masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
 (Kristýna Horváthová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Dopady spotřeby hovězího masa na životní prostředí
 (David ZAJAROŠ)

2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//vif3d2// | Mezinárodní rozvojová a environmentální studia / | Práce na příbuzné téma

Dopady spotřeby hovězího masa na životní prostředí
 (David ZAJAROŠ)

2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//78l1yi// | Mezinárodní rozvojová a environmentální studia / | Práce na příbuzné téma

Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
 (Kristýna Najmanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
 (Vitalii Varha)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující spotřebu vepřového masa
 (Lucie Mitlenerová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//flhvjb// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
 (Martina Kučerová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Zrání masa a jeho využití v gastronomii
 (Dominik Nováček)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/govpr6/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Obliba a konzumace masa zvěřiny
 (Aneta Blažková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//injuic// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Analýza kvalitativně rozdílných druhů masa v letech 2013 - 2023 v tržní síti České republiky
 (Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//e3q1m6// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)